Grym hjälp med trädfällning

God morgon, god morgon! Varmt välkommen ska du vara hit till min blogg och dagens inlägg. Sedan mitt förra inlägg om trädgården är det många av er som har bett mig att skriva mer om det. Därför tänkte jag idag skriva närmare om trädgården och den hjälpen vi tog med trädfällning i Boden. Är detta något som intresserar dig är det bara att fortsätta läsa.

När det kommer vår trädgård har vi länge haft en dröm om hur den ska se ut, vår vision har länge varit klar men vi har inte riktigt haft orken och tiden för att ta tag i arbetet. I våras hade vi mycket mer tid över än vad vi brukar ha, därför kände vi att det var den perfekta tidpunkten för att ta tag i vår trädgård. Utifrån vår vision la vi upp en tidsplan och vi planerade närmare vad vi skulle göra för att nå fram till vår drömträdgård.

Något av det första vi behövde göra var att fälla ett par träd som stod i vägen för vår vision, de passade inte alls in i trädgården som vi ville ha. Dock kunde vi inte fälla träden på egen hand, i stället fick vi leta upp ett företag som arbetade med trädfällning i Boden med omnejd. Till slut hittade vi ett företag som vi fick en bra känsla av, därför vände vi oss till dem för att få hjälp. Arbetet genomfördes på bästa sätt, vi fick all hjälp som vi behövde och hjälpen vi fick var av bästa kvalité. Denna hjälp med trädfällning i Boden underlättade extremt mycket för oss, när fällningen väl var färdig kunde vi smidigt gå över till nästa arbete.

Idag är vi i princip färdiga med trädgården, det är bara några små saker som återstår. Än så länge är vi extremt nöjda med hur resultatet har blivit, vi hade inte kunnat önska oss något bättre.